beats by dre cheap

U Dubajiu su nam napunio pluća za Ligu prvaka + Dobili golmana iz Valencije

Na trening Hofenhajma je stigao preplanuo, tamnog tena, ali i sa novim izazovima u ovoj godini. Sejad Salihović, "plej mejker" Hofenhajma, za naš je list govorio o odmoru u Aziji, ambicijama u ovoj sezoni, o svom prijatelju Vedadu Ibiševiću. Sejo sutra stiže u Sarajevo. Evo i zašto:

 

- Dobio sam poziv iz BiH od portala "Sport Sport. ba" da budem na svečanom proglašenju najboljih bh. igrača. Laska mi što sam i sam bio u konkurenciji za najboljeg - kaže Salihović.

 

Makar cvokoće na njemačkoj studeni, sretan je zbog odmora.

 

- Dugo nisam proveo bolje i kvalitetnije odmor. Došao sam sa plus trideset na minus, ne znam ni sam koliko, ali navikao sam ja na sve nedaće. Bio sam sa prijateljima u Dubajiu. Bilo je fenomenalno. Osim nas, u Dubajiu je bilo još nekih igrača iz Bundeslige. Uživao sam u suncu, moru, ljepoti te zemlje... I narednu ću godinu u Dubaji.

 

Otkrio je što je sebi poželio u novogodišnjoj noći...

 

- Prošla mi je bila jedna od najuspješnijih. Da budem precizniji, bila je to moja najplodnija godina. Naravno da sam poželio da me u ovoj godini prati zdravlje, sreća, a biće i uspjeha. U Dubajiu sam napunio akumulatore i pluća za Ligu prvaka. Želim izboriti nastup na evropskoj sceni ovog ljeta.

 

Želi uspjeh i svom prijatelju i saigraču.

 

- Niko sretniji od mene da izborimo Ligu prvaka, osvojimo titulu - a možemo, jer smo to pokazali, a da Vedad bude prvi strijelac Bundeslige - izjavio je za "San" Sejad Salihović.

 - Za proljetni dio pojačao nas je golman Timo Hildebrandt koji je do sada branio u Valensiji. Sa Štutgartom je bio prvak Njemačke, a bio je i njemački reprezentativac u vrijeme kada je Oliver Kan bio na golu "Elfa" . Svi smo sada iskusniji, jaki smo u svim linijama, pa je logično da nam se smiješi izlazak u Evropu - kaže Sejo.

BY:DEMBABA

TSG Hoffenheim 1899™
http://tsghoffenheim1899.blogger.ba
07/01/2009 10:50