beats by dre cheap

Ibišević: Dolazim na dodjelu nagrada!

„Izbor fudbalera godine Bosne i Hercegovine je sjajna stvar! SportSport.ba napravio je izvanredan potez jer organizuje ovako značajnu manifestaciju.


Zahvaljujući najčitanijem sportskom portalu u BiH, kojeg i ja redovno čitam iz Njemačke, i naša zemlja će, konačno, kao i sve ostale u Evropi imati izbor svog najboljeg fudbalera godine“, rekao je Vedad Ibišević, najbolji strijelac Bundes lige i sa Hoffenheimom osvajač jesenje titule u Njemačkoj.   

Ibišević je danas i definitivno potvrdio da će prisustvovati svečanoj manifestaciji koja će se u organizaciji SportSport.ba održati u četvrtak (8. januara 2009. godine) u sarajevskom „Domu mladih“ sa početkom u 19:30 sati, uz direktan TV prenos na „Mreži plus“.

„Dolazim sigurno u četvrtak u Sarajevo. To je moja profesionalna obaveza. Velika mi je čast što sam nominovan među deset najboljih. San svakog igrača je naći se u najužoj konkurenciji za fudbalera godine svoje države, te svečanost nikako ne želim propustiti“, istakao je Ibišević.
Na pitanje da li se nada da bi mogao postati prvi fudbaler godine Bosne i Hercegovine, odnosno najbolji u 2008. godini, naš sjajni fudbaler, odgovorio je:

Podrška čitalaca SportSport.ba
Osim što konkuriše za fudbalera godine BiH u izboru selektora, Ibišević je već sada se može reći gotovo sigurno pobjednik u Izboru čitalaca SportSport.ba.  
Danas (nedjelja, 4. januara do 16 sati) apsolutno je vodio za nagradu u izboru čitalaca najčitanijeg sportskog portala u BiH sa 64 posto glasova, ispred Edina Džeke koji je dobio 11 posto Vaših glasova, te Zvjezdana Misimović sa 10 posto...
Čitaoci SportSport.ba i dalje mogu glasati za fudbalera godine BiH...„Iskreno, bio bi presretan da se to desi. Postoje selektori koji će glasati i ne želim uticati na njihovo glasanje. To su naši novinari i urednici sportskih rubrika brojnih medija u BiH, i onaj kojeg izaberu sigurno će zaslužiti nagradu. U svakom slučaju Bosna i Hercegovina zaslužila je da izabere najboljeg fudbalera godine, a izuzetno mi je drago što će manifestacija postati tradicionalna“, kazao je Ibišević.

Podsjetimo, izuzev Ibiševića u konkurenciji za fudbalera godine BiH još su Kenan Hasagić, Saša Papac, Haris Handžić, Sejad Salihović, Zvjezdan Misimović, Edin Džeko, Senijad Ibričić, Emir Spahić i Miralem Pjanić.

Međutim, samo jedan od njih dobiće nagradu „Idol nacije“.

BY:DEMBABA

TSG Hoffenheim 1899™
http://tsghoffenheim1899.blogger.ba
05/01/2009 16:34