Image and video hosting by TinyPic
07.01.2009.

U Dubajiu su nam napunio pluća za Ligu prvaka + Dobili golmana iz Valencije

Na trening Hofenhajma je stigao preplanuo, tamnog tena, ali i sa novim izazovima u ovoj godini. Sejad Salihović, "plej mejker" Hofenhajma, za naš je list govorio o odmoru u Aziji, ambicijama u ovoj sezoni, o svom prijatelju Vedadu Ibiševiću. Sejo sutra stiže u Sarajevo. Evo i zašto:

 

- Dobio sam poziv iz BiH od portala "Sport Sport. ba" da budem na svečanom proglašenju najboljih bh. igrača. Laska mi što sam i sam bio u konkurenciji za najboljeg - kaže Salihović.

 

Makar cvokoće na njemačkoj studeni, sretan je zbog odmora.

 

- Dugo nisam proveo bolje i kvalitetnije odmor. Došao sam sa plus trideset na minus, ne znam ni sam koliko, ali navikao sam ja na sve nedaće. Bio sam sa prijateljima u Dubajiu. Bilo je fenomenalno. Osim nas, u Dubajiu je bilo još nekih igrača iz Bundeslige. Uživao sam u suncu, moru, ljepoti te zemlje... I narednu ću godinu u Dubaji.

 

Otkrio je što je sebi poželio u novogodišnjoj noći...

 

- Prošla mi je bila jedna od najuspješnijih. Da budem precizniji, bila je to moja najplodnija godina. Naravno da sam poželio da me u ovoj godini prati zdravlje, sreća, a biće i uspjeha. U Dubajiu sam napunio akumulatore i pluća za Ligu prvaka. Želim izboriti nastup na evropskoj sceni ovog ljeta.

 

Želi uspjeh i svom prijatelju i saigraču.

 

- Niko sretniji od mene da izborimo Ligu prvaka, osvojimo titulu - a možemo, jer smo to pokazali, a da Vedad bude prvi strijelac Bundeslige - izjavio je za "San" Sejad Salihović.

 - Za proljetni dio pojačao nas je golman Timo Hildebrandt koji je do sada branio u Valensiji. Sa Štutgartom je bio prvak Njemačke, a bio je i njemački reprezentativac u vrijeme kada je Oliver Kan bio na golu "Elfa" . Svi smo sada iskusniji, jaki smo u svim linijama, pa je logično da nam se smiješi izlazak u Evropu - kaže Sejo.

BY:DEMBABA

Image and video hosting by TinyPic
Igracki Kadar

Image and video hosting by TinyPic
Dresovi
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Trazilica


Open tab links in browser window instead.

Zamjeni jezik bloga


VideoVedad Ibisevic - Bosnian killerVedad Ibisevic vs Sejad SalihovićBayern 2 : 1 Hoffenheim
Glavni Sponzor


Image and video hosting by TinyPic
BROJAC POSJETA
42835

Powered by Blogger.ba

Dizajn napravio - eco87.