Image and video hosting by TinyPic
05.01.2009.

Ibišević: Dolazim na dodjelu nagrada!

„Izbor fudbalera godine Bosne i Hercegovine je sjajna stvar! SportSport.ba napravio je izvanredan potez jer organizuje ovako značajnu manifestaciju.


Zahvaljujući najčitanijem sportskom portalu u BiH, kojeg i ja redovno čitam iz Njemačke, i naša zemlja će, konačno, kao i sve ostale u Evropi imati izbor svog najboljeg fudbalera godine“, rekao je Vedad Ibišević, najbolji strijelac Bundes lige i sa Hoffenheimom osvajač jesenje titule u Njemačkoj.   

Ibišević je danas i definitivno potvrdio da će prisustvovati svečanoj manifestaciji koja će se u organizaciji SportSport.ba održati u četvrtak (8. januara 2009. godine) u sarajevskom „Domu mladih“ sa početkom u 19:30 sati, uz direktan TV prenos na „Mreži plus“.

„Dolazim sigurno u četvrtak u Sarajevo. To je moja profesionalna obaveza. Velika mi je čast što sam nominovan među deset najboljih. San svakog igrača je naći se u najužoj konkurenciji za fudbalera godine svoje države, te svečanost nikako ne želim propustiti“, istakao je Ibišević.
Na pitanje da li se nada da bi mogao postati prvi fudbaler godine Bosne i Hercegovine, odnosno najbolji u 2008. godini, naš sjajni fudbaler, odgovorio je:

Podrška čitalaca SportSport.ba
Osim što konkuriše za fudbalera godine BiH u izboru selektora, Ibišević je već sada se može reći gotovo sigurno pobjednik u Izboru čitalaca SportSport.ba.  
Danas (nedjelja, 4. januara do 16 sati) apsolutno je vodio za nagradu u izboru čitalaca najčitanijeg sportskog portala u BiH sa 64 posto glasova, ispred Edina Džeke koji je dobio 11 posto Vaših glasova, te Zvjezdana Misimović sa 10 posto...
Čitaoci SportSport.ba i dalje mogu glasati za fudbalera godine BiH...„Iskreno, bio bi presretan da se to desi. Postoje selektori koji će glasati i ne želim uticati na njihovo glasanje. To su naši novinari i urednici sportskih rubrika brojnih medija u BiH, i onaj kojeg izaberu sigurno će zaslužiti nagradu. U svakom slučaju Bosna i Hercegovina zaslužila je da izabere najboljeg fudbalera godine, a izuzetno mi je drago što će manifestacija postati tradicionalna“, kazao je Ibišević.

Podsjetimo, izuzev Ibiševića u konkurenciji za fudbalera godine BiH još su Kenan Hasagić, Saša Papac, Haris Handžić, Sejad Salihović, Zvjezdan Misimović, Edin Džeko, Senijad Ibričić, Emir Spahić i Miralem Pjanić.

Međutim, samo jedan od njih dobiće nagradu „Idol nacije“.

BY:DEMBABA
Image and video hosting by TinyPic
Igracki Kadar

Image and video hosting by TinyPic
Dresovi
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Trazilica


Open tab links in browser window instead.

Zamjeni jezik bloga


VideoVedad Ibisevic - Bosnian killerVedad Ibisevic vs Sejad SalihovićBayern 2 : 1 Hoffenheim
Glavni Sponzor


Image and video hosting by TinyPic
BROJAC POSJETA
42836

Powered by Blogger.ba

Dizajn napravio - eco87.